Szarżowy | Maszyny i urządzenia | Spożywczy

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 20 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Podstawowy stół do cięcia batonów zbożowych

Podstawowy stół do cięcia batonów zbożowych

Małoskalowa produkcja ręczna chrupkich batonów zbożowych i podobnych produktów może być czaso- i pracochłonna. Uzyskanie...

Maszyna do formowania chleba kwadratowego lub prostokątnego

Maszyna do formowania chleba kwadratowego lub prostokątnego

Automatyczne maszyny do formowania chleba powinny umożliwiać uformowanie różnych rodzajów ciasta w gamę wyrobów takich...

Kompaktowa 4-ramienna karuzela do czekolady

Kompaktowa 4-ramienna karuzela do czekolady

Przeznaczona do produkcji na małą skalę lub prac laboratoryjnych w produkcji figurek czekoladowych. Niezależny ruch...

Karuzela do czekolady do produkcji na dużą skalę

Karuzela do czekolady do produkcji na dużą skalę

Służy do produkcji figurek czekoladowych na większą skalę Rozpocznij wielkoskalową produkcję szerokiej gamy figurek czekoladowych...

Ręczna maszyna formująca

Ręczna maszyna formująca

Urządzenie służy do roztapiania i temperowania w celu ułatwienia ręcznego wylewania czekoladek do form. Rozpocznij...

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Ziarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...

Maszyna do rozdzielania suszonych owoców lub mrożonych warzyw

Maszyna do rozdzielania suszonych owoców lub mrożonych warzyw

Aby dokładnie i bez uszkodzeń rozdzielić suszone owoce, należy posługiwać się nimi w sposób delikatny...

Maszyna do cięcia orzechów w kostkę

Maszyna do cięcia orzechów w kostkę

Cięcie orzechów w kostkę może generować duże ilości stanowiących odpad i brudzących rozdrobnionych pozostałości. Szybkie...

Maszyna do ścierania orzechów

Maszyna do ścierania orzechów

Naciski wywierane podczas mielenia mogą powodować uszkodzenia produktów spożywczych oraz wprowadzać niepożądane nagrzewanie lub utratę...

Maszyna do ścierania orzechów i sera

Maszyna do ścierania orzechów i sera

Rozcieranie, zbijanie w grudki i kruszenie to typowe problemy występujące podczas ścierania sera i innych...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.