Ręczna maszyna formująca

Urządzenie służy do roztapiania i temperowania w celu ułatwienia ręcznego wylewania czekoladek do form.

Rozpocznij produkcję czekolady tak, jak robią to wytwórcy na całym świecie

Ręczna maszyna do wylewania czekolady firmy Hacos to temperówka ręczna. Urządzenia tego typu uznaje się za najbardziej opłacalny sposób roztapiania i temperowania czekolady, który doceniają cukiernicy na całym świecie. Ta maszyna do ręcznego wylewania czekolady oferuje wydajność 40 kg lub 100 kg i jest wyposażona w cyfrowy termostat. Urządzenia tej serii powszechnie stosuje się do ręcznego wylewania czekolady w formy lub w połączeniu z półautomatycznymi liniami wylewającymi serii HML 480 oraz 720. Ponadto doskonale sprawdzają się jako topielniki.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Opłacalny sposób do roztapiania i temperowania
  • Wydajność 40 kg oraz 100 kg
  • Cyfrowy termostat
  • Możliwość połączenia z innymi liniami
  • Doskonale się sprawdza jako topielnik

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.