Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejMieszadło dedykowane do kontenerów IBC. Idealne do mieszania dużych ilości cieczy z cieczą, oleju z...
Produkty proszkowe mają tendencję do sklejania się podczas suszenia próżniowego. Jest to dodatkowy etap w...
Receptury przy produkcji kremów lub maści mogą mieć postać emulsji woda w oleju (w/o) lub...
Powlekanie nasion polega na pokrywaniu ich zewnętrznej strony płynami, substancjami biologicznymi, chemicznymi i roztworami w...
Suszenie sublimacyjne jest skomplikowanym i czasochłonnym procesem, który dla uzyskania dobrej jakości produktu wymaga ciągłej...
Produkty cukiernicze i piekarnicze najwyższej jakości wymagają sposobu na wydajne i sprawne mieszanie ciast, kremów...
Dokładne wymieszanie ciast rzadkich, kremów i innych delikatnych sosów i emulsji wymaga długiego czasu, co...
Suszone owoce cieszą się popularnością zarówno jako żywność do konsumpcji samodzielnej jak i jako składniki....
Produkcja wysokiej jakości mięsa typu biltong i podobnych produktów mięsnych może stwarzać problemy z utrzymaniem...
Tradycyjne systemy suszenia zużywają duże ilości energii, a wysuszenie produktu zajmuje dużo czasu - nie...
Podczas wytwarzania ciekłych produktów o znacznej lepkości, takich jak majonezy, sosy, ketczup, wyznacznikiem jakości produktu...
W produkcji żywności i napojów z napełnianiem produktu w słoiki, często po napełnianiu i/lub gotowaniu...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.