Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejMieszadło dedykowane do kontenerów IBC. Idealne do mieszania dużych ilości cieczy z cieczą, oleju z...
Produkty proszkowe mają tendencję do sklejania się podczas suszenia próżniowego. Jest to dodatkowy etap w...
Receptury przy produkcji kremów lub maści mogą mieć postać emulsji woda w oleju (w/o) lub...
Bardzo trudno jest oddzielić nasiona z pęknięciami lub wgłębieniami od nasion nieuszkodzonych. Można to zrobić...
Jakość nasion i ziaren zaczyna się pogarszać po ich zebraniu. Dlatego tak ważne jest, aby...
Produkty cukiernicze i piekarnicze najwyższej jakości wymagają sposobu na wydajne i sprawne mieszanie ciast, kremów...
Dokładne wymieszanie ciast rzadkich, kremów i innych delikatnych sosów i emulsji wymaga długiego czasu, co...
Podczas wytwarzania ciekłych produktów o znacznej lepkości, takich jak majonezy, sosy, ketczup, wyznacznikiem jakości produktu...
W produkcji żywności i napojów z napełnianiem produktu w słoiki, często po napełnianiu i/lub gotowaniu...
Pakowanie proszków w pojemniki szklane lub tworzywowe często pozostawia na nich resztki, które wymagają usunięcia...
Napełnianie pojemników różnymi produktami często prowadzi do zostawiania przelań, pozostałości czy innych zanieczyszczeń na powierzchni...
Tradycyjne rozwiązania do płukania pojemników w branżach spożywczej i farmaceutycznej wykorzystują i marnotrawią duże ilości....
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.