Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejCukier puder jest głównym składnikiem wielu wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Dla mniejszych producentów zakup gotowego...
Powlekanie ziaren lub orzechów lukrem jest procesem powszechnie stosowanym przy wytwarzaniu wielu produktów piekarniczych, jednakże...
Powlekane draże i drażetki, takie jak migdały Jordan Almonds lub cukierki w twardej skorupce są...
Figurki czekoladowe są popularnym produktem, który uzyskuje dobrą sprzedaż pod warunkiem nieskazitelnego wyglądu. Dla mniejszych...
Figurki z czekolady są dla producentów słodyczy kluczowym rynkiem, pozwalającym na wprowadzenie wielu produktów sezonowych...
Wykonywanie zygzaków, fal lub pętli na oblewanych produktach. Dekorowanie czekoladek oblewanych DC JAZZ firmy Hacos...
Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki. Indywidualna oś obrotu...
Wprowadzanie substancji proszkowych i granulowanych do systemów transportu pneumatycznego wymaga zaworów pracujących w sposób bezpieczny...
W niektórych zastosowaniach przemysłowych o mniej surowych warunkach zawory pracują przy niewielkiej różnicy ciśnień. Zapewnienie...
Uwalnianie się pyłów, straty i zanieczyszczenie produktu to główne zagrożenia występujące przy wyładunku produktów z...
W wielu laboratoryjnych zastosowaniach i procesach produkcyjnych konieczne jest dozowanie niewielkich ilości produktu w...
Zmieniające się właściwości sypkich i proszkowych produktów oznaczają konieczność stosowania specjalistycznych dozowników, które pilnują właściwego...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.