Dążymy do służenia naszym klientom najlepszym w swojej klasie doradztwem technologicznym, zarządzaniem projektem i obsługą serwisową. Nasi inżynierowie pomagają zakładom produkcyjnym udoskonalić jakość produktu końcowego oraz zwiększyć bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych. Naszą zaletą jest praca w różnorodnych zakładach produkcji spożywczej. Obejmują one wyspecjalizowanych producentów aromatów, przypraw i sosów. Pracujemy także dla dostawców napojów typu instant, gotowych dań i zupek makaronowych oraz słodyczy i czekolad. Ścisła współpraca z siecią dobranych międzynarodowych partnerów sprawia, że możemy pozostać inspirującym partnerem do rozmowy dla naszych klientów. Dbamy o to, by nasi inżynierowie byli cyklicznie szkoleni z najnowszych procesów, technik pakowania i automatyzacji i stale szukamy możliwości zapoznania się z nowymi trendami oraz innowacjami.
Czytaj dalejDo produkcji ciągłej pastylek, kropelek i kawałków czekolady na przenośniku taśmowym. Najbardziej wszechstronny i łatwy...
Do uzyskania jednostajnej jakości ciasta dozowanego do form wymagane są maszyny o wysokiej precyzji. Gotowy...
Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki. Indywidualna oś obrotu...
Do nakładania miękkich nadzień bezpośrednio na taśmy chłodzące. Rozpocznij nadziewanie i chłodzenie z użyciem wydajnego...
Zautomatyzowany depozytor, który może odlewać masę do form lub dekorować powierzchnie ciekłą czekoladą dzięki nowoczesnej...
Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki, a stosowane urządzenie...
Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki, a stosowane urządzenie...
Idealna nadziewarka do kremów, która charakteryzuje się dokładnością i możliwością pracy z kremami zawierającymi cząstki...
Konieczny element wyposażenia do odlewania czekolady. Napełnianie i dekorowanie form czekoladą bez dodatków SAMM Fill...
Wiele produktów cukierniczych wysokiej jakości jako punkt wyjścia wymaga rozpuszczonego syropu. Głównymi czynnikami wpływającymi na...
Wprowadzanie substancji proszkowych i granulowanych do systemów transportu pneumatycznego wymaga zaworów pracujących w sposób bezpieczny...
Przy rozdzielaniu lub łączeniu strumieni proszków lub granulatów w systemach transportu często wymagane są krótkie...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.