Zasilany pompą depozytor czekolady do produkcji pastylek, kropelek i kawałków czekolady

Do produkcji ciągłej pastylek, kropelek i kawałków czekolady na przenośniku taśmowym.

Najbardziej wszechstronny i łatwy do czyszczenia depozytor czekolady

SAMM Fill firmy Hasco to zasilany pompą depozytor czekolady do produkcji pastylek, kropelek i kawałków czekolady. Z jego pomocą można wytwarzać najmniejsze mini-pastylki (rozmiaru 20 000 szt./kg) jak i pastylki największego rozmiaru. Przy produkcji kawałków lub pałeczek depozytor SAM Fill może nakładać ciągłe pasma, następnie cięte na mniejsze kawałki po wyjściu z tunelu chłodzącego. W celu zmiany wielkości porcji należy wymienić płytę depozytora. Oferuje wydajność od 50 do 1000 kg/h oraz elementy o wielkości od 300 do 1000 mm. Jest wyposażony w panel sterujący PLC z ekranem dotykowym, za pomocą którego ustawia się główne parametry produkcji.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Zasilany pompą depozytor do czekolady
  • Do nakładania najmniejszych mini-pastylek (rozmiaru 20 000 szt./kg) jak największych porcji
  • W celu zmiany wielkości porcji należy wymienić płytę depozytora
  • Wydajność od 50 do 1000 kg/h
  • Sterowanie PLC z ekranem dotykowym do ustawiania parametrów produkcji

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

 

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.