Rozformowanie w produkcji czekolad jest zazwyczaj wąskim gardłem. To ograniczenie można łatwo usunąć, stosując odrębną maszynę.
DM 720 firmy Hacos to automatyczna, niezależna maszyna do wyjmowania form. Urządzenie to pozwoli operatorowi na rozformowanie 12 form na minutę.
Maszyna została specjalnie zaprojektowana do produktów o płaskiej podstawie. Wszystkie produkty są wyjmowane na tace z tworzywa w celu łatwego przenoszenia i pakowania. Maszyna jest skonfigurowana do obsługi form jednej wielkości, może jednak pracować z formami o dowolnym układzie gniazd.
KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA
Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.
Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.