Bez względu na to, czy jesteś drobnym rzemieślniczym producentem czekolady, czy też próbujesz wdrożyć zakład produkcji czekolady na skalę przemysłową, to wiedz, że na rynku istnieją nowe technologie, które pomogą Ci poprawić jakość produktu i wydajność produkcji. Nasi partnerzy są wiodącymi na świecie producentami urządzeń do produkcji czekolady, które nadają się do wszystkich rodzajów produkcji.
Nasza oferta urządzeń obejmuje wszystkie aspekty produkcji czekolady: od przechowywania surowców po temperowanie, oblewanie, formowanie i pakowanie. Pomożemy Ci ulepszyć produkcję batonów czekoladowych, herbatników i ciastek, tabliczek czekoladowych, figurek czekoladowych i czekoladowych pralinek.
Produkcja i temperowanie czekolady: wytwarzanie własnej czekolady zamiast kupowania jej może być pierwszym krokiem do zaprojektowania własnych wyjątkowych produktów czekoladowych. Oferujemy szeroką gamę urządzeń, które pomogą Ci wyprodukować własną czekoladę, Możesz nawet sam przetwarzać surowe ziarna kakaowca..
Rozwiązania do oblewania i nadziewania czekolady: nasi partnerzy oferują szeroką gamę urządzeń do nadziewania i oblewania czekoladą, umożliwiając poszerzenie asortymentu bez wpływu na jakość produktu. Możemy doradzić w zakresie rozwiązań dotyczących wszystkich aspektów produkcji słodyczy z wykorzystaniem czekolady, w tym oblewania, nadziewania, napełniania foremek i innych.
Zawijanie i pakowanie czekolady: Oferujemy wiele różnych rozwiązań do owijania, które mają na celu ulepszenie twojego produktu dla konsumentów, a także oferują lepszą ochronę. Dzięki szerokiej gamie opcji owijania czekolady, w tym owijania przepływowego, owijania skrętnego, owijania folią i innych, nasi partnerzy są w stanie zapewnić rozwiązania dostosowane do wszystkich poziomów produkcji, od małych partii do dużych linii cukierniczych.