• Pakowanie
    • Kartoniarki
    • Tubiarki
    • Owijarki
    • Pakowanie pionowe
    • Linie rozlewnicze
    • Linie napełniające
    • Napełnianie Toreb
    • Kontrola Szczelności
  • Technologie procesowe
    • Suszenie Przemysłowe
    • Utrwalanie Żywności
    • Mieszanie Przemysłowe
    • Separacja i Oczyszczanie
    • Pakowanie
    • Podajniki przemysłowe
    • Systemy dozujące
    • Obróbka nasion
    • Technologia Izolacyjna
    • Produkcja własnego wodoru
  • Aktualności
  • Artykuły ekspertów
  • O nas
  • Kariera
  • Kontakt
Logo
TECHNOLOGICZNE WSPARCIE DLA TWOJEGO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO

Technologia produkcji czekolady

Bez względu na to, czy jesteś drobnym rzemieślniczym producentem czekolady, czy też próbujesz wdrożyć zakład produkcji czekolady na skalę przemysłową, to wiedz, że na rynku istnieją nowe technologie, które pomogą Ci poprawić jakość produktu i wydajność produkcji. Nasi partnerzy są wiodącymi na świecie producentami urządzeń do produkcji czekolady, które nadają się do wszystkich rodzajów produkcji.

Nasza oferta urządzeń obejmuje wszystkie aspekty produkcji czekolady: od przechowywania surowców po temperowanie, oblewanie, formowanie i pakowanie. Pomożemy Ci ulepszyć produkcję batonów czekoladowych, herbatników i ciastek, tabliczek czekoladowych, figurek czekoladowych i czekoladowych pralinek.

Skontaktuj się z nami
cocoa-beans-
chocolate-compound
choco-2

Produkcja i temperowanie czekolady: wytwarzanie własnej czekolady zamiast kupowania jej może być pierwszym krokiem do zaprojektowania własnych wyjątkowych produktów czekoladowych. Oferujemy szeroką gamę urządzeń, które pomogą Ci wyprodukować własną czekoladę, Możesz nawet sam przetwarzać surowe ziarna kakaowca..

Rozwiązania do oblewania i nadziewania czekolady: nasi partnerzy oferują szeroką gamę urządzeń do nadziewania i oblewania czekoladą, umożliwiając poszerzenie asortymentu bez wpływu na jakość produktu. Możemy doradzić w zakresie rozwiązań dotyczących wszystkich aspektów produkcji słodyczy z wykorzystaniem czekolady, w tym oblewania, nadziewania, napełniania foremek i innych.

Zawijanie i pakowanie czekolady: Oferujemy wiele różnych rozwiązań do owijania, które mają na celu ulepszenie twojego produktu dla konsumentów, a także oferują lepszą ochronę. Dzięki szerokiej gamie opcji owijania czekolady, w tym owijania przepływowego, owijania skrętnego, owijania folią i innych, nasi partnerzy są w stanie zapewnić rozwiązania dostosowane do wszystkich poziomów produkcji, od małych partii do dużych linii cukierniczych.

Sprawdź nasze rozwiązania w technologii produkcji czekolady

Depozytory do czekolady

confectionery-equipment-depositing-servoform-mini

Depozytory nadziewają ustaloną ilość lepkiego wypełnienia lub masy do formy lub na powierzchnię.

Depozytory do czekolady

Oblewarki do czekolady

Aasted-Junior-enrober-300x380

Proces oblewania polega na przepuszczeniu przedmiotów do oblewania przez polewę i przetransportowanie ich do obszaru chłodzenia.

Oblewarki do czekolady

Temperometry do czekolady

Aasted-Nielsen-Tempa-enrober-300x380

Wybór maszyny do temperowania zależy od oczekiwanej wydajności produkcyjnej …

Temperometry do czekolady

Sprawdź technologię do produkcji czekolady

Znaleziono rozwiązania

Konsza do czekolady przeznaczona do mniejszych porcji i zastosowań laboratoryjnych
Konsza do czekolady przeznaczona do…

Konszowanie odgrywa istotną rolę w rozwijaniu smaku czekolady. Prowadzenie prób laboratoryjnych i prace rozwojowe wymagają...

Karuzela do czekolady do produkcji na dużą skalę
Karuzela do czekolady do produkcji…

Służy do produkcji figurek czekoladowych na większą skalę Rozpocznij wielkoskalową produkcję szerokiej gamy figurek czekoladowych...

Oblewarka do czekolady o średniej wydajności produkcji
Oblewarka do czekolady o średniej…

Oblewarka klasy premium do pracy z wydajnością od 100 do 500 kg/h Wszystkie ruchy można...

Depozytor do czekolady pełnej i nadziewanej
Depozytor do czekolady pełnej i…

Stojąc przed koniecznością wytwarzania na mniejszej linii produkcyjnej szerokiej gamy produktów z czekolady wiadome jest,...

Depozytor do czekolady
Depozytor do czekolady

Czy potrzebujesz depozytora najwyższej jakości do produkcji na małą do średniej skali? Tradycyjne depozytory we...

Depozytor do czekolady o wysokiej prędkości
Depozytor do czekolady o wysokiej…

Czy potrzebujesz rozwiązania pozwalającego wytwarzać wiele różnych produktów - w formach, podłużnych, karmelowych, z dodatkami,...

Oblewarka do czekolady o najkrótszym czasie zmiany produktu
Oblewarka do czekolady o najkrótszym…

Czy na wydajność Twojej wysokowydajnej linii pracującej w cyklu 24/7 ma wpływ długi czas zmiany...

Analizator do czekolady
Analizator do czekolady

Podczas projektowania nowych linii lub nowego produktu, a także w trakcie poszukiwania możliwości udoskonaleń istniejącej...

Temperometr do czekolady
Temperometr do czekolady

Do utrzymania, a tym bardziej podniesienia jakości produkowanej czekolady wymagany jest miernik stanu zatemperowania. To...

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą
Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Ziarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...

Rozdrabniacz do czekolady Three-Roll
Rozdrabniacz do czekolady Three-Roll

Do mieszania, ścierania i mielenia drobnego przy produkcji masy czekoladowej, nadzień oraz szerokiej gamy przetworzonych...

Linia produkcji czekolady z poziomym młynem kulowym
Linia produkcji czekolady z poziomym…

Do wymieszania i rozdrobnienia miazgi kakaowej, proszku kakaowego, cukru i lecytyny można użyć kilku metod,...

Pompy do kakao i czekolady
Pompy do kakao i czekolady

Jeżeli potrzebują Państwo pompy do miazgi kakaowej lub do napełniania prasy masła kakaowego, to konieczna...

Mała oblewarka do czekolady
Mała oblewarka do czekolady

Czy prowadzisz produkcję na małą skalę, a mimo to potrzebujesz rozwiązań do oblewania czekoladą o...

Podłużna konsza do czekolady
Podłużna konsza do czekolady

Uzyskanie czekolady wysokiej jakości wymaga specjalistycznych rozwiązań konszowania. Niezbędne jest zapewnienie precyzyjnego sterowania temperaturą i...

Maszyna do produkcji czekolady z pionowym młynem kulowym
Maszyna do produkcji czekolady z…

Do wymieszania i rozdrobnienia miazgi kakaowej, proszku kakaowego, cukru i lecytyny, można użyć kilku metod....

Maszyna pakująca do czekoladowych figurek dla produkcji w mniejszej skali
Maszyna pakująca do czekoladowych figurek…

Figurki czekoladowe są popularnym produktem, który uzyskuje dobrą sprzedaż pod warunkiem nieskazitelnego wyglądu. Dla mniejszych...

Wstępny rozdrabniacz czekolady Two Roll
Wstępny rozdrabniacz czekolady Two Roll

Rozdrabniacz wstępny jest powszechnie stosowany do rozdrabniania i skalowania kryształów cukru w partii czekolady. Przygotowanie...

Ekonomiczny depozytor czekolady z ramą C
Ekonomiczny depozytor czekolady z ramą…

Czy tracisz czas i pieniądze na przestoje linii do wytwarzania wielu produktów? Tradycyjne depozytory mogą...

Ciągła oblewarka do czekolady
Ciągła oblewarka do czekolady

Czy potrzebujesz ciągłej oblewarki do czekolady, którą można umieścić w linii produkcyjnej o dużej skali...

Maszyna do temperowania czekolady
Maszyna do temperowania czekolady

Jeżeli dotychczasowe temperówki do czekolady o budowie konwencjonalnej są przyczyną podwyższonych wydatków ze względu na...

Zasilany pompą depozytor czekolady do produkcji pastylek, kropelek i kawałków czekolady
Zasilany pompą depozytor czekolady do…

Do produkcji ciągłej pastylek, kropelek i kawałków czekolady na przenośniku taśmowym. Najbardziej wszechstronny i łatwy...

Zasilany pompą depozytor czekolady do napełniania form
Zasilany pompą depozytor czekolady do…

Konieczny element wyposażenia do odlewania czekolady. Napełnianie i dekorowanie form czekoladą bez dodatków SAMM Fill...

Rozdrabniacz Five Roll do czekolady
Rozdrabniacz Five Roll do czekolady

Jeżeli chcą Państwo produkować tradycyjną czekoladę o wysokiej jakości, rozdrabniacz 5 Roll Refiner zapewnia całkowitą...

Wielorzędowy depozytor do czekolady one-shot
Wielorzędowy depozytor do czekolady one-shot

Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki. Indywidualna oś obrotu...

Wielodyszowa dekoratorka do czekolady
Wielodyszowa dekoratorka do czekolady

Wykonywanie zygzaków, fal lub pętli na oblewanych produktach. Dekorowanie czekoladek oblewanych DC JAZZ firmy Hacos...

Maszyna do obtaczania trufli czekoladowych
Maszyna do obtaczania trufli czekoladowych

Do automatycznego oblewania okrągłych trufli. Zacznij zwiększać produkcję, nie rezygnując z wysokiej jakości Maszyna do...

Linia do ciągłej produkcji czekolady z pionowymi młynami kulowymi
Linia do ciągłej produkcji czekolady…

Do wymieszania i rozdrobnienia miazgi kakaowej, proszku kakaowego, cukru i lecytyny, można użyć kilku metod....

Linia do produkcji ciągłej czekolady z poziomymi młynami kulowymi
Linia do produkcji ciągłej czekolady…

Do wymieszania i rozdrobnienia miazgi kakaowej, proszku kakaowego, cukru i lecytyny można użyć kilku metod....

Młyn kulowy do rozdrabniania czekolady
Młyn kulowy do rozdrabniania czekolady

Proszki o bardzo wysokim stopniu rozdrobnienia mogą być wytwarzane przy pomocy młynów kulowych i młynów...

Laboratoryjny młyn kulowy do czekolady
Laboratoryjny młyn kulowy do czekolady

Młyny kulowe są typem rozdrabniaczy o cylindrycznym kształcie i są stosowane w procesie mielenia (lub...

Energooszczędna oblewarka do czekolady
Energooszczędna oblewarka do czekolady

Czy potrzebujesz obniżyć koszty energii i zmniejszyć wpływ na środowisko, zachowując przy tym najwyższą jakość...

Urządzenie do wyjmowania z form czekoladek o płaskiej podstawie
Urządzenie do wyjmowania z form…

Rozformowanie w produkcji czekolad jest zazwyczaj wąskim gardłem. To ograniczenie można łatwo usunąć, stosując odrębną...

Higieniczny tunel chłodzący do czekolady
Higieniczny tunel chłodzący do czekolady

Regulowane i precyzyjne chłodzenie szerokiej gamy czekolad, produktów oblewanych czekoladą i kremowych w urządzeniu zaprojektowanym...

Kompaktowa 4-ramienna karuzela do czekolady
Kompaktowa 4-ramienna karuzela do czekolady

Przeznaczona do produkcji na małą skalę lub prac laboratoryjnych w produkcji figurek czekoladowych. Niezależny ruch...

Szarżowa maszyna do temperowania czekolady i nadzień
Szarżowa maszyna do temperowania czekolady…

Jest to idealna maszyna do temperowania nadzień na bazie czekolady oraz czekolad smakowych Zacznij temperować...

Pionowa wieża chłodząca do form czekolady
Pionowa wieża chłodząca do form…

Służy do chłodzenia produktów one-shot lub bloków czekolady. Rozpocznij chłodzenie z wysoką wydajnością produkcji, dysponując...

Wysokowydajny tunel chłodzący do czekolady
Wysokowydajny tunel chłodzący do czekolady

Czy od swojej wysokowydajnej linii oczekujesz najwyższej jakości? Praca w reżimie 24/7 oznacza, że niektóre...

Szybka pakowarka typu flow-pack do czekoladek
Szybka pakowarka typu flow-pack do…

Zawijanie produktów czekoladowych w opakowania flow-pack stanowi atrakcyjną i wygodną formę pakowania. Tradycyjne pakowarki flow-pack...

Maszyna do temperowania i oblewania czekoladą
Maszyna do temperowania i oblewania…

Czy rozwiązanie do oblewania czekoladą aktualnie stosowane w Twojej firmie powoduje, że tracisz pieniądze? Czy...

Poziome tunele chłodzące do form z czekoladą
Poziome tunele chłodzące do form…

Idealny tunel do półzautomatyzowanych linii produkcyjnych. Rozpocznij chłodzenie czekolady w delikatnych warunkach i z wysoką...

Wysokowydajna pakowarka do zawijania czekoladek w stylu „bunch”
Wysokowydajna pakowarka do zawijania czekoladek…

Owijanie w folię aluminiową jest popularną metodą stosowaną w celu uzyskania atrakcyjnego wyglądu poszczególnych wyrobów...

Zautomatyzowana maszyna pakująca do czekoladowych figurek
Zautomatyzowana maszyna pakująca do czekoladowych…

Figurki z czekolady są dla producentów słodyczy kluczowym rynkiem, pozwalającym na wprowadzenie wielu produktów sezonowych...

Pionowe młyny kulowe do rozdrabniania czekolady
Pionowe młyny kulowe do rozdrabniania…

Proszki o bardzo wysokim stopniu rozdrobnienia mogą być wytwarzane bez problemów przy pomocy młynów kulowych...

Mieszalnik i rozdrabniacz do mieszanek czekoladowych
Mieszalnik i rozdrabniacz do mieszanek…

Mieszanie miazgi oraz proszku kakaowego, cukru i lecytyny na małą skalę oraz rozdrabnianie wsadowe mieszanki...

Energooszczędna maszyna do temperowania czekolady
Energooszczędna maszyna do temperowania czekolady

Czy potrzebujesz obniżyć zużycie energii ze względu na rosnące koszty elektryczności lub bardziej restrykcyjne wskaźniki...

Napędzany serwomechanizmami depozytor do czekolady
Napędzany serwomechanizmami depozytor do czekolady

Zautomatyzowany depozytor, który może odlewać masę do form lub dekorować powierzchnie ciekłą czekoladą dzięki nowoczesnej...

Półautomatyczna linia do formowania pełnych czekoladek
Półautomatyczna linia do formowania pełnych…

Idealne urządzenie do zwiększania produkcji tabliczek lub nadziewanych czekoladek. Odlewanie tabliczek lub oblewanie od spodu...

Automatyczna szarżowa maszyna do temperowania czekolady
Automatyczna szarżowa maszyna do temperowania…

Temperówka automatyczna do produkcji szarżowej na średnią skalę. Rozpocznij temperowanie prowadząc energooszczędny proces HMT 100...

Większy, wszechstronny podajnik chłodzący do czekolad
Większy, wszechstronny podajnik chłodzący do…

Wszechstronny układ chłodzenia do produktów oblewanych lub obsypywanych. Wszechstronne możliwości chłodzenia produktów czekoladowych Przenośnik EBELT...

Średniej prędkości wszechstronna pakowarka do zawijania czekoladek
Średniej prędkości wszechstronna pakowarka do…

Indywidualne pakowanie produktów czekoladowych przy produkcji na większą skalę wymaga delikatnego obchodzenia się z nimi....

Automatyczna ciągła maszyna temperująca
Automatyczna ciągła maszyna temperująca

Oferująca szerokie możliwości i łatwa w obsłudze zautomatyzowana temperówka przeznaczona dla rzemieślniczych wytwórni produktów z...

Dostawiany moduł oblewarki do automatycznej maszyny temperującej
Dostawiany moduł oblewarki do automatycznej…

Może być stosowany w branży cukierniczej do powlekania czekoladą orzechów, lodów, toffi, herbatników i ciastek....

Mały podajnik chłodzący odbierający produkty z temperowania/oblewania
Mały podajnik chłodzący odbierający produkty…

Jest używany przy produkcji czekolad na większą skalę i jest umieszczany za stanowiskiem powlekania, oblewania...

Przemysłowa mini-maszyna temperująca
Przemysłowa mini-maszyna temperująca

Jest przeznaczona głównie do podawania czekolady do oblewarek, małych depozytorek i układów dekorujących. Profesjonalne temperowanie...

Automatyczny system do odlewania w podwójnych formach
Automatyczny system do odlewania w…

Oferuje zamykanie podwójnych form „książkowych” stosowanych w produkcji jajek, kulek, muszelek i innych figurek trójwymiarowych....

Ręczna maszyna formująca
Ręczna maszyna formująca

Urządzenie służy do roztapiania i temperowania w celu ułatwienia ręcznego wylewania czekoladek do form. Rozpocznij...

Linia do formowania pralin, tabliczek i babeczek
Linia do formowania pralin, tabliczek…

Pozwala zautomatyzować proces odlewania pralin, tabliczek i babeczek w produkcji rzemieślniczej. Rozpocznij automatyzację procesu odlewania...

Kompaktowa oblewarka
Kompaktowa oblewarka

Opłacalna oblewarka do średniej wydajności produkcji. Rozpocznij wytwarzanie produktów oblewanych czekoladą na średnią skalę Do...

Zbiorniki do roztapiania o średniej wielkości
Zbiorniki do roztapiania o średniej…

Topielnik dla rzemieślniczych cukierników, który pozwoli zawsze mieć w gotowości różne gatunki czekolady. Rozpocznij wytwarzanie...

Automatyczna ciągła maszyna temperująca z pompą
Automatyczna ciągła maszyna temperująca z…

Temperówka ciągła do procesu na średnią skalę. Rozpocznij produkcję, prowadząc opłacalny proces ciągły HST-150 firmy...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg
Linia do przetwarzania kakao o…

Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...

Jednorzędowy depozytor tłokowy do miękkich nadzień
Jednorzędowy depozytor tłokowy do miękkich…

Do nakładania miękkich nadzień bezpośrednio na taśmy chłodzące. Rozpocznij nadziewanie i chłodzenie z użyciem wydajnego...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg
Linia do przetwarzania kakao o…

Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...

Depozytor one-shot o ruchu w dwóch płaszczyznach (2D)
Depozytor one-shot o ruchu w…

Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki, a stosowane urządzenie...

Prażak sferyczny
Prażak sferyczny

Równomierne prażenie ziaren kakao ma zasadnicze znaczenie przy produkcji czekolady. Dzięki precyzyjnej kontroli temperatury każde...

Depozytor one-shot o ruchu w trzech płaszczyznach (3D)
Depozytor one-shot o ruchu w…

Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki, a stosowane urządzenie...

Przesiewacz pieciostopniowy do ziaren kakao
Przesiewacz pieciostopniowy do ziaren kakao

Niezbędnym etapem przy produkcji czekolady o doskonałym smaku jest usuwanie łupin i skórek z ziaren...

Depozytor do karmelu, dżemów i toffi
Depozytor do karmelu, dżemów i…

Czy w Twoim przedsiębiorstwie używana jest linia do wytwarzania wielu produktów, do której przydałby się...

Całkowicie zautomatyzowany kocioł do syropów z funkcją mieszania i powlekania składników zbożowych
Całkowicie zautomatyzowany kocioł do syropów…

Powlekanie produktów zbożowych rozszerza ich ofertę, zainteresowanie i wartość jako płatki śniadaniowe. W celu zachowania...

Konsza mokra szarżowa
Konsza mokra szarżowa

Proces konszowania polega na rozprowadzania fazy tłustej i substancji z suchego kakao, które tworzą aromat....

Konsza mokra ciągła
Konsza mokra ciągła

Do cienkowarstwowej obróbki czekolady, mieszanin i mas czekoladowych. Oszczędność czasu, energii i powierzchni Konsza mokra...

Konsza sucha jednowałowa
Konsza sucha jednowałowa

Konszowanie na sucho powoduje redukcję wilgoci w płatkach czekolady i jednoczesne usuwanie związków lotnych i...

Konsza sucha dwuwałowa
Konsza sucha dwuwałowa

Konszowanie pozwala zmniejszyć zawartość wilgoci w płatkach czekoladowych i jednocześnie usunąć niepożądane, lotne związki zapachowe....

Młynek do orzechów do produkcji na małą skalę
Młynek do orzechów do produkcji…

Wiele procesów cukierniczych i piekarskich wymaga równomiernego zmielenia składników typu orzechy, nugat, ciasteczka, czekolada i...

Depozytor z obrotowym szablonem
Depozytor z obrotowym szablonem

Czy potrzebujesz wytwarzać duże ilości produktów o konkretnym kształcie, lecz obawiasz się o spadek jakości?...

Maszyna do powlekania draży w małej skali
Maszyna do powlekania draży w…

Powlekane draże i drażetki, takie jak migdały Jordan Almonds lub cukierki w twardej skorupce są...

Mieszalnik i ugniatarka dla receptur na bazie cukru
Mieszalnik i ugniatarka dla receptur…

W przypadku produkcji pasty czekoladowej na bazie cukru rafinowanego lub cukru pudru wybór pomiędzy mieszalnikiem...

Linia do ciągłego prażenia ziaren kakaowca
Linia do ciągłego prażenia ziaren…

Przy przetwarzaniu czekolady kolejnym po procesie kondycjonowania i fermentacji etapem jest prażenie w celu wydobycia...

Linia do mielenia miazgi kakaowej
Linia do mielenia miazgi kakaowej

Po uprażeniu i rozłupaniu ziaren czekoladowych (bez łusek) następuje proces mielenia. Obejmuje on przejście od...

Linia do przetwarzania proszku kakaowego
Linia do przetwarzania proszku kakaowego

Ziarna kakaowe są najpierw poddawane fermentacji, następnie suszone, prażone i obdzierane ze skórek, dając w...

Prasa do kakao (Prasa do masła kakaowego)
Prasa do kakao (Prasa do…

Po fermentacji, osuszeniu, uprażeniu i obdarciu ziaren kakaowca ze skórek otrzymujemy pastę kakaową, która następnie...

Próżniowy mieszalnik wsadowy
Próżniowy mieszalnik wsadowy

Receptury przy produkcji kremów lub maści mogą mieć postać emulsji woda w oleju (w/o) lub...

Maszyna do ścierania orzechów
Maszyna do ścierania orzechów

Naciski wywierane podczas mielenia mogą powodować uszkodzenia produktów spożywczych oraz wprowadzać niepożądane nagrzewanie lub utratę...

Maszyna do ścierania orzechów i sera
Maszyna do ścierania orzechów i…

Rozcieranie, zbijanie w grudki i kruszenie to typowe problemy występujące podczas ścierania sera i innych...

Wybierz odpowiednią technologię procesu

Szukasz rozwiązania do przetwarzania ziaren kakaowych?

A może chciałbyś produkować czekoladki i batony?

Od pomysłu do produkcji na skalę przemysłową.

Chcesz dowiedzieć się więcej? Porozmawiaj z ekspertem!

Zadaj pytanie
produkcja czekolady

Łączymy zakłady produkcyjne z producentami maszyn

Wybierając sprzęt do przetwarzania czekolady do zakładu produkcyjnego, ważne jest, aby porozmawiać z kimś z doświadczeniem w tej dziedzinie.

Nasi eksperci branżowi rozumieją wsyelkie nieybdne procesy yachodyce w produkcji cyekoladz i mają doświadczenie w różnych zastosowaniach przemysłowych.

Oferujemy maszyny i urządzenia produkcyjne, które są projektowane na zamówienie przez innowacyjnych producentów maszyn

których znamy i polecamy osobiście.

Sprzęt do produkcji czekolady w użyciu:

Eksperci Branżowi Vekamaf

Witamy, czekamy na Twoją wiadomość. Postaramy się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin lub prosimy o kontakt pod numerem +48 22 258 52 60

Skontaktuj się z nami

Wszystkie Państwa dane są traktowane jako poufne

[contact-form-7 404 "Nie znaleziono"]

Dziękujemy za kontakt!

Dziękujemy za kontakt w sprawie Państwa projektu. Nasz pracownik skontaktuje się z Państwem w ciągu 24 godzin.

Życzymy miłego dnia!

  • Vekamaf Warszawa Sp. z o.o.
  • Leszno 8/1
  • 01-192 Warszawa
  • Telefon 22 258 52 60
  • Copyright © 2022
  • Wszelkie prawa zastrzeżone
  • Vekamaf.pl
https://www.vekamaf.pl/technologia-produkcji-czekolady/