Pionowa wieża chłodząca do form czekolady

Służy do chłodzenia produktów one-shot lub bloków czekolady.

Rozpocznij chłodzenie z wysoką wydajnością produkcji, dysponując niewielką ilością miejsca

Wieża chłodząca KT Mould firmy Hacos to pionowa wieża chłodząca do form czekolady. Jest dostępna w wersjach o różnej wydajności i do różnej wielkości form. Zazwyczaj jest stosowana przy ograniczonym miejscu oraz gdy istotny jest czas chłodzenia. Wieża oferuje chłodzenie w czasie od 20 do 120 minut i jest wyposażona w sterowanie temperaturą chłodzenia za pomocą termostatu cyfrowego.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Dostępne modele o różnych wydajnościach i wielkościach form
  • Cyfrowy termostat sterujący temperaturą chłodzenia
  • Wydajność oznaczająca od 20 do 120 minut czasu chłodzenia

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.