Opłacalna oblewarka do średniej wydajności produkcji.
Do serii HE/HET firmy Hacos należą kompaktowe oblewarki. Oblewarki serii HE/HET stanowią opłacalne i niezawodne rozwiązanie dla wytwórców wyrobów czekoladowych, którzy pragną oblewać czekoladą praliny lub produkty wypiekane w ilościach do 100 kg/h. Można ją zestawić z przenośnikiem odbierającym produkty z wyjścia lub z tunelem chłodzącym.
Wersje z napędem kołowym są bardzo łatwe w czyszczeniu. Dostępne z/bez automatycznego temperowania. Wszystkie parametry można skonfigurować z poziomu dotykowego panelu sterowania.
KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA
Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.
Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.