Szarżowy | Maszyny i urządzenia | Spożywczy

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 19 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Rotacyjna suszarnia próżniowa (system CRIOX)

Rotacyjna suszarnia próżniowa (system CRIOX)

Produkty proszkowe mają tendencję do sklejania się podczas suszenia próżniowego. Jest to dodatkowy etap w...

Mieszalnik planetarny do mas cukierniczych i piekarskich

Mieszalnik planetarny do mas cukierniczych i piekarskich

Produkty cukiernicze i piekarnicze najwyższej jakości wymagają sposobu na wydajne i sprawne mieszanie ciast, kremów...

Mieszalnik odśrodkowy do rzadkich ciast i kremów

Mieszalnik odśrodkowy do rzadkich ciast i kremów

Dokładne wymieszanie ciast rzadkich, kremów i innych delikatnych sosów i emulsji wymaga długiego czasu, co...

Homogenizator próżniowy

Homogenizator próżniowy

Podczas wytwarzania ciekłych produktów o znacznej lepkości, takich jak majonezy, sosy, ketczup, wyznacznikiem jakości produktu...

Autoklaw dla torebek doypack

Autoklaw dla torebek doypack

Opakowania stojące doypack i inne podobne produkty w torebkach są bardzo popularną metodą pakowania produktów...

Autoklaw do żywności w puszkach

Autoklaw do żywności w puszkach

Zamykanie i gotowanie produktów w puszkach, torebkach lub innych opakowaniach stanowi bardzo popularną metodę zachowania...

Sterylizator parowy do żywności w torebkach

Sterylizator parowy do żywności w torebkach

Torebki i pojemniki tworzywowe z warstwą aluminium stają się preferowanym opakowaniem dla wielu gotowych produktów...

Zawór celkowy o wzmocnionej konstrukcji

Zawór celkowy o wzmocnionej konstrukcji

Wprowadzanie substancji proszkowych i granulowanych do systemów transportu pneumatycznego wymaga zaworów pracujących w sposób bezpieczny...

Zawór celkowy do lżejszych zastosowań

Zawór celkowy do lżejszych zastosowań

W niektórych zastosowaniach przemysłowych o mniej surowych warunkach zawory pracują przy niewielkiej różnicy ciśnień. Zapewnienie...

System rozładunku worków Big-bag

System rozładunku worków Big-bag

Uwalnianie się pyłów, straty i zanieczyszczenie produktu to główne zagrożenia występujące przy wyładunku produktów z...

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Ziarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.