Technologie dla przemysłu spożywczego

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 10 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Zbiorniki do roztapiania o średniej wielkości

Zbiorniki do roztapiania o średniej wielkości

Topielnik dla rzemieślniczych cukierników, który pozwoli zawsze mieć w gotowości różne gatunki czekolady. Rozpocznij wytwarzanie...

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Ziarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...

Zaawansowany tunel do nakładania rękawa foliowego

Zaawansowany tunel do nakładania rękawa foliowego

Maksymalna wszechstronność przy regulacji ciśnienia, temperatury i ich tempa przyrostu oraz ustawień pozwala pakować w...

System sortowania pustych butelek pod względem wysokości

System sortowania pustych butelek pod względem wysokości

System sortowania pustych butelek działający na zasadzie bariery świetlnej. Pozwala on wykrywać butelki o odmiennej...

System inspekcji pustych skrzynek

System inspekcji pustych skrzynek

Rozbudowany i bardzo zróżnicowany system inspekcji zarówno skrzynek i butelek, pozwalający na przekierowanie skrzynek do...

Młyn koloidalny

Młyn koloidalny

Do wytwarzania niezwykle drobnych emulsji i dyspersji o wysokiej jakości często wybierany jest homogenizator wysokociśnieniowy....

Młyn stożkowy

Młyn stożkowy

Gdy wśród surowców znajdują się zaglomerowane zawiesiny substancji ziarnistych lub krystalicznych, a proces wymaga stałego...

Młyn z tarczami korundowymi

Młyn z tarczami korundowymi

Do mielenia na mokro, mielenia cieczy o wysokiej lepkości lub past zawierających cząstki stałe, na...

Mieszalnik i rozdrabniacz do mieszanek czekoladowych

Mieszalnik i rozdrabniacz do mieszanek czekoladowych

Mieszanie miazgi oraz proszku kakaowego, cukru i lecytyny na małą skalę oraz rozdrabnianie wsadowe mieszanki...

Linia do mielenia miazgi kakaowej

Linia do mielenia miazgi kakaowej

Po uprażeniu i rozłupaniu ziaren czekoladowych (bez łusek) następuje proces mielenia. Obejmuje on przejście od...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.