Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejPowlekanie ziaren lub orzechów lukrem jest procesem powszechnie stosowanym przy wytwarzaniu wielu produktów piekarniczych, jednakże...
Powlekane draże i drażetki, takie jak migdały Jordan Almonds lub cukierki w twardej skorupce są...
Do automatycznego oblewania okrągłych trufli. Zacznij zwiększać produkcję, nie rezygnując z wysokiej jakości Maszyna do...
Może być stosowany w branży cukierniczej do powlekania czekoladą orzechów, lodów, toffi, herbatników i ciastek....
Opłacalna oblewarka do średniej wydajności produkcji. Rozpocznij wytwarzanie produktów oblewanych czekoladą na średnią skalę Do...
Oblewarka klasy premium do pracy z wydajnością od 100 do 500 kg/h Wszystkie ruchy można...
Tacki z tektury falistej występują w wielu formach i wielkościach. Proces składania tacek można zautomatyzować,...
Czy rozwiązanie do oblewania czekoladą aktualnie stosowane w Twojej firmie powoduje, że tracisz pieniądze? Czy...
Czy prowadzisz produkcję na małą skalę, a mimo to potrzebujesz rozwiązań do oblewania czekoladą o...
Czy na wydajność Twojej wysokowydajnej linii pracującej w cyklu 24/7 ma wpływ długi czas zmiany...
Czy potrzebujesz ciągłej oblewarki do czekolady, którą można umieścić w linii produkcyjnej o dużej skali...
Czy potrzebujesz obniżyć koszty energii i zmniejszyć wpływ na środowisko, zachowując przy tym najwyższą jakość...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.