Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejMałoskalowa produkcja ręczna chrupkich batonów zbożowych i podobnych produktów może być czaso- i pracochłonna. Uzyskanie...
Automatyczne maszyny do formowania chleba powinny umożliwiać uformowanie różnych rodzajów ciasta w gamę wyrobów takich...
Przeznaczona do produkcji na małą skalę lub prac laboratoryjnych w produkcji figurek czekoladowych. Niezależny ruch...
Służy do produkcji figurek czekoladowych na większą skalę Rozpocznij wielkoskalową produkcję szerokiej gamy figurek czekoladowych...
Urządzenie służy do roztapiania i temperowania w celu ułatwienia ręcznego wylewania czekoladek do form. Rozpocznij...
Równomierne prażenie ziaren kakao ma zasadnicze znaczenie przy produkcji czekolady. Dzięki precyzyjnej kontroli temperatury każde...
Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...
Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...
Czas i temperatura prażenia wymagane w zależności od produktu i końcowego rezultatu mogą być różne....
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.