Szarżowy | Maszyny i urządzenia | Spożywczy

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 25 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
IBC Mixer - mieszadło do kontenerów IBC

IBC Mixer - mieszadło do kontenerów IBC

Mieszadło dedykowane do kontenerów IBC. Idealne do mieszania dużych ilości cieczy z cieczą, oleju z...

Rotacyjna suszarnia próżniowa (system CRIOX)

Rotacyjna suszarnia próżniowa (system CRIOX)

Produkty proszkowe mają tendencję do sklejania się podczas suszenia próżniowego. Jest to dodatkowy etap w...

Próżniowy mieszalnik wsadowy

Próżniowy mieszalnik wsadowy

Receptury przy produkcji kremów lub maści mogą mieć postać emulsji woda w oleju (w/o) lub...

Mieszalnik planetarny do mas cukierniczych i piekarskich

Mieszalnik planetarny do mas cukierniczych i piekarskich

Produkty cukiernicze i piekarnicze najwyższej jakości wymagają sposobu na wydajne i sprawne mieszanie ciast, kremów...

Mieszalnik odśrodkowy do rzadkich ciast i kremów

Mieszalnik odśrodkowy do rzadkich ciast i kremów

Dokładne wymieszanie ciast rzadkich, kremów i innych delikatnych sosów i emulsji wymaga długiego czasu, co...

Homogenizator próżniowy

Homogenizator próżniowy

Podczas wytwarzania ciekłych produktów o znacznej lepkości, takich jak majonezy, sosy, ketczup, wyznacznikiem jakości produktu...

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Ziarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...

Laboratoryjna maszyna do dyspergowania na małą skalę

Laboratoryjna maszyna do dyspergowania na małą skalę

Opracowywanie i weryfikacja nowych procesów wymaga niezawodnego i wysoce wszechstronnego sprzętu.  Innowacyjne laboratoria potrzebują sprzętu...

Pilotażowa maszyna do dyspergowania używana w badaniach i procesie zwiększenia skali

Pilotażowa maszyna do dyspergowania używana w badaniach i procesie zwiększenia skali

Firmy i jednostki aktywnie poszukujące innowacji potrzebują sprzętu laboratoryjnego, który pomoże w sprawnym przeniesieniu ich...

Laboratoryjna maszyna do dyspergowania o przelotowej budowie

Laboratoryjna maszyna do dyspergowania o przelotowej budowie

Innowacyjne jednostki wielu różnych branż potrzebują sprzętu laboratoryjnego, który pozwoli im opracowywać procesy i produkty,...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.