Zachowanie świeżości krojonych warzyw jest najważniejszym celem, podobnie jak zachowanie w nich witamin i składników odżywczych. Ponadto wymagane jest, aby czyszczenie przy zmianie produktu odbywało się szybko i łatwo.
Przygotowanie wszystkich rodzajów warzyw za pomocą maszyny o 50 różnych opcjach cięcia
Urządzenie GSM MULTICUT 240 firmy Brunner Anliker pozwala przetworzyć do 600 kilogramów ciętych warzyw na godzinę i jest ono przeznaczone do przygotowania składników w branży gastronomicznej, przedsiębiorstwach produkujących dania gotowe, sałatki oraz zakładach przetwórstwa warzyw, gastronomii dla linii lotniczych, domów opieki i szpitali.
Tarcze tnące ze wzmocnieniami ceramicznymi skutecznie rozdrabniają produkt wykonując po jednym pełnym cięciu, co zapobiega utracie wilgoci i zachowuje świeżość żywności na dłużej.
Przenośne urządzenie z bezobsługowym silnikiem indukcyjnym i przekładnią, które pozwala trzeć na drobno lub grubo, ciąć na drobne paski lub drobną kostkę, przygotowywać frytki lub słupki z warzyw oraz ciąć pomidory na plastry.
KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA
Brunner Anliker to wiodący producent wytwarzanych w Szwajcarii sprzętu gastronomicznego oraz urządzeń do cięcia wysokiej jakości. |