Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejPowlekanie ziaren lub orzechów lukrem jest procesem powszechnie stosowanym przy wytwarzaniu wielu produktów piekarniczych, jednakże...
Powlekane draże i drażetki, takie jak migdały Jordan Almonds lub cukierki w twardej skorupce są...
Do automatycznego oblewania okrągłych trufli. Zacznij zwiększać produkcję, nie rezygnując z wysokiej jakości Maszyna do...
Opłacalna oblewarka do średniej wydajności produkcji. Rozpocznij wytwarzanie produktów oblewanych czekoladą na średnią skalę Do...
Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...
Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...
Uzyskanie czekolady wysokiej jakości wymaga specjalistycznych rozwiązań konszowania. Niezbędne jest zapewnienie precyzyjnego sterowania temperaturą i...
Konszowanie odgrywa istotną rolę w rozwijaniu smaku czekolady. Prowadzenie prób laboratoryjnych i prace rozwojowe wymagają...
Konszowanie pozwala zmniejszyć zawartość wilgoci w płatkach czekoladowych i jednocześnie usunąć niepożądane, lotne związki zapachowe....
Konszowanie na sucho powoduje redukcję wilgoci w płatkach czekolady i jednoczesne usuwanie związków lotnych i...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.