Poziome tunele chłodzące do form z czekoladą

Idealny tunel do półzautomatyzowanych linii produkcyjnych.

Rozpocznij chłodzenie czekolady w delikatnych warunkach i z wysoką wydajnością produkcji

Tunele chłodzące KT Mould firmy Hacos to poziome tunele chłodzące do form czekolady. Są wyposażone w oszczędny, pneumatyczny system transportu form z delikatnym chłodzeniem, wszechstronny system przenośników łańcuchowych pozwalający na opróżnienie tunelu po każdym użyciu. Ponadto dzięki przenośnikom siatkowym tunel umożliwia schładzanie form z pustymi w środku figurkami, miękkich form termoformowanych lub blistrów.
Prezentowane poziome tunele chłodzące do form z czekoladą można przygotować do idealnej współpracy z liniami formującymi serii MHL 720p.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Cyfrowy termostat
  • Pneumatyczny transport form
  • Elastyczny łańcuch do opróżniania tunelu po każdym użyciu
  • Oferuje schładzanie form z pustymi w środku figurkami, miękkich form termoformowanych lub blistrów

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.