Maszyna do cięcia warzyw

Zachowanie świeżości krojonych warzyw jest najważniejszym celem, podobnie jak zachowanie w nich witamin i składników odżywczych. Ponadto wymagane jest, aby czyszczenie przy zmianie produktu odbywało się szybko i łatwo.

Przygotowanie wszystkich rodzajów warzyw za pomocą maszyny o 50 różnych opcjach cięcia

Urządzenie GSM MULTICUT 240 firmy Brunner Anliker pozwala przetworzyć do 600 kilogramów  ciętych warzyw na godzinę i jest ono przeznaczone do przygotowania składników w branży gastronomicznej, przedsiębiorstwach produkujących dania gotowe, sałatki oraz zakładach przetwórstwa warzyw, gastronomii dla linii lotniczych, domów opieki i szpitali.
Tarcze tnące ze wzmocnieniami ceramicznymi skutecznie rozdrabniają produkt wykonując po jednym pełnym cięciu, co zapobiega utracie wilgoci i zachowuje świeżość żywności na dłużej.
Przenośne urządzenie z bezobsługowym silnikiem indukcyjnym i przekładnią, które pozwala trzeć na drobno lub grubo, ciąć na drobne paski lub drobną kostkę, przygotowywać frytki lub słupki z warzyw oraz ciąć pomidory na plastry.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Cięcie na wszystkie typowe sposoby stosowane w przygotowaniu warzyw
  • wytwarzanie gładkich płaszczyzn cięcia i zachowanie świeżości
  • ciągła praca z prostym sterowaniem bez konieczności stosowania włącznika
  • optymalizacja komfortu obsługi dzięki regulacji wysokości roboczej
  • szybkie i proste przejście na inny produkt
Brunner Anliker to wiodący producent wytwarzanych w Szwajcarii sprzętu gastronomicznego oraz urządzeń do cięcia wysokiej jakości.