Automatyczny system do odlewania w podwójnych formach

Oferuje zamykanie podwójnych form „książkowych” stosowanych w produkcji jajek, kulek, muszelek i innych figurek trójwymiarowych.

Rozpocznij produkcję odlewanych wyrobów czekoladowych

HBM 720 firmy Hacos to automatyczny system do odlewania w podwójnych formach. Jego działanie polega na zamykaniu form podwójnych stosowanych w produkcji jajek, kulek, muszelek i innych figurek trójwymiarowych. Obsługuje 12 form na minutę. Zazwyczaj linia jest używana do wytwarzania podwójnych produktów z oddzielną porcją czekolady w każdym wgłębieniu form, można także wytwarzać na niej pralinki wypełniane czekoladą.
Dostępne są automatyczne systemy układające i otwierające w połączeniu z tunelem chłodzącym. Maszyna jest przystosowana do zestawienia z innymi urządzeniami, takimi jak półautomatyczna linia do odlewania pełnych czekoladek (HML 720 C), półautomatyczna linia do odlewania pralin, tabliczek i babeczek (HML 720 S).

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • 12 form na minutę
  • Elektroniczny panel sterujący
  • Automatyczny system do odlewania w podwójnych formach
  • Pozwala na zamykanie czekoladek wypełnionych nadzieniem pralinowym

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat <a href=”https://www.vekamaf.pl/technologia-produkcji-czekolady/”>urządzeń do wytwarzania czekolady</a> lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych <a href=”https://www.vekamaf.pl/przemys%C5%82/spozywczy/”>urządzeniach dla przemysłu spożywczego</a>.

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.