Temperówka ciągła do procesu na średnią skalę.
HST-150 firmy Hacos to automatyczna temperówka ciągła z pompą, kolumną temperującą i układem chłodzenia, która pracuje w opłacalny sposób. Maszyna oferuje wydajność 150 kg/h i jest wyposażona w obsługiwany z ekranu dotykowego układ sterowania pozwalający na sterowanie wszystkimi parametrami procesu.
HST-M 150: maszyna do odlewania z wbudowanym układem temperowania. Można ją stosować wraz z półautomatyczną linią do odlewania HML 720
HST-D: depozytorka z wbudowanym układem temperowania, wyposażona w odrębną pompę dekorującą, oraz
HST-E: oblewarka z wbudowanym układem temperowania Standardowa wersja jest wyposażona w czujnik poziomu umożliwiający automatyczne napełnianie.
KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA
Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.
Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.