Zbiorniki do roztapiania o średniej wielkości

Topielnik dla rzemieślniczych cukierników, który pozwoli zawsze mieć w gotowości różne gatunki czekolady.

Rozpocznij wytwarzanie wyrobów z różnych rodzajów czekolady w produkcji na średnią skalę

HSK 250-500 firmy Hacos to zbiorniki średniej wielkości do roztapiania czekolady. Cechuje je wysoka wydajność oraz konstrukcja specjalnie zaprojektowana do produkcji na średnią skalę. Zbiorniki są dostępne w modelach o pojemności 250 lub 500 kg. Są dostępne w układach pojedynczym, podwójnym oraz potrójnym. Każdy zbiornik jest wyposażony w mieszadło, cyfrową regulację temperatury oraz ręczny zawór odbiorczy. Ponadto zbiorniki są wykonane z podwójnym płaszczem i wyposażone w pompę obiegową wody. Urządzenia można wyposażyć w opcjonalne pompy czekolady, sita wibracyjne, czujniki poziomu oraz dodatkowe orurowanie.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Pojemność 250 lub 500 kg
  • Dostępne w układach pojedynczym, podwójnym oraz potrójnym
  • Wyposażone w mieszadło
  • Cyfrowa regulacja temperatury oraz ręczny zawór odbiorczy

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.