Półautomatyczna linia do formowania pełnych czekoladek

Idealne urządzenie do zwiększania produkcji tabliczek lub nadziewanych czekoladek.

Odlewanie tabliczek lub oblewanie od spodu czekoladek nadziewanych

Oferujący wydajność 12 form na minutę system HML 720 C to półautomatyczna linia do odlewania pełnych czekolad i oblewania od spodu czekoladek nadziewanych. Maszyna obsługuje formy o wielkości od 275×135 mm do 275×205 mm.
Można za jej pomocą prowadzić produkcję pełnych czekolad, również z czekolady zawierającej cząstki stałe. HML 720 C jest ponadto idealnym narzędziem do zamykania otoczki produktów nadziewanych lub napełniania ich wypełnieniem pralinowym.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Możliwość przystosowania do współpracy z innymi liniami
  • 12 form na minutę
  • Elektroniczny panel sterujący

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.