Napędzany serwomechanizmami depozytor do czekolady

Zautomatyzowany depozytor, który może odlewać masę do form lub dekorować powierzchnie ciekłą czekoladą dzięki nowoczesnej technologii serwonapędów.

Wysoka dokładność dzięki zastosowaniu serwomechanizmów napędowych

Depozytor MIDRES-9 firmy Hacos to napędzane serwomechanizmami urządzenie o wysokiej dokładności i precyzji uzyskanej dzięki odrębnemu sterowaniu ruchem w każdej z osi. Oferuje wykonywanie od 15 do 30 nałożeń na minutę z wydajnością określaną przez wielkość 9 tłoczków i zasobnik 7 kg. Depozytor może wylewać masę do form lub nakładać ją na płyty. W standardzie jest wyposażony w programowany przenośnik 2D, opcjonalnie może być dostarczony z obrotowymi dyszami.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Panel sterowania PLC z ekranem dotykowym
  • Od 15 do 30 nałożeń na minutę
  • Może wylewać masę do form lub nakładać ją na płyty
  • Depozytor, który wykona wszystkie zadania nakładania dekoracyjnego

 

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

 

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.