Linia do formowania pralin, tabliczek i babeczek

Pozwala zautomatyzować proces odlewania pralin, tabliczek i babeczek w produkcji rzemieślniczej.

Rozpocznij automatyzację procesu odlewania wyrobów

HML 480 S firmy Hacos to ekonomiczna linia do odlewania z czekolady pralin, tabliczek i babeczek. Prezentowana linia formująca pozwoli zautomatyzować proces odlewania i zwiększyć wydajność produkcji rzemieślniczej. Jej wydajność to 8 form na minutę. Jest wyposażona w stół wejściowy, stanowisko wylewania i wyrównywania czekolady, stół wibracyjny, stanowisko odwracania, stanowisko wytrząsania oraz stół wyjściowy. Jest oferowana również w wersjach do form o wymiarach 275×135 oraz 275×175, a wylewanie ze swobodnym dopływem czekolady gwarantuje wysoką elastyczność pracy. Ergonomiczna budowa sprzyjająca obsłudze przez jednego operatora.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • 8 form na minutę
  • Ekonomiczna linia do wylewania form z czekolady
  • Gwarancja skutecznego wypełnienia form
  • Ergonomiczna budowa sprzyjająca obsłudze przez jednego operatora
  • Panel sterowania z ekranem dotykowym

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.