Dostawiany moduł oblewarki do automatycznej maszyny temperującej

Może być stosowany w branży cukierniczej do powlekania czekoladą orzechów, lodów, toffi, herbatników i ciastek. Zasadniczo oblewanie stanowi zautomatyzowaną formę maczania ręcznego. Oblewanie czekoladą wydłuża czas przydatności produktu do spożycia.

Zwiększ wydajność poprzez zautomatyzowane oblewanie czekoladą

CYCLOP jest automatyczną maszyną temperującą o pracy ciągłej. Jest ona całkowicie zautomatyzowana, a ponadto już w standardowej wersji jest wyposażona w stół wibracyjny do odlewania w formach. CYCLOP Enrobing firmy Hacos to moduł uzupełniający przeznaczony do temperówek serii CYCLOP.

Ten moduł oblewający łatwo montuje się do temperówek CYCLOP do pracy jako jedna niezależna maszyna. Można go także złożyć w górę i odsunąć na bok, umożliwiając wykorzystanie maszyny CYCLOP do temperowania, odlewania w formie lub napełniania.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • Uzupełnia zakres możliwości temperówek CYCLOP
  • Łatwo montowany do maszyn CYCLOP
  • Idealne rozwiązanie do oblewania czekoladą orzechów, lodów, toffi, herbatników i ciastek

Zastanawiasz się, czy to urządzenie będzie właściwe dla Twojego przedsiębiorstwa? Przeczytaj więcej na temat urządzeń do wytwarzania czekolady lub skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Możesz także dowiedzieć się więcej o innych urządzeniach dla przemysłu spożywczego.

 

Hacos designs, develops, builds and installs machines for chocolate processing. From moulding and tempering to enrobing machines and cooling tunnels, spinning machines, including all peripheral equipment. Hacos specialises in the middle range capacities: Semi-automatic but still very flexible chocolate machines.