Przetwarzanie białka owadziego
Zrównoważone, odpowiedzialne i …. zyskowne
Roczny światowy rynek białka owadziego osiągnie ponad 720 milionów do roku 2024 i to właśnie teraz jest świetny moment na zdobycie przewagi w tym nowym, ekscytującym obszarze.
Czy już prowadzisz hodowlę oraz przetwarzanie owadów i chcesz zwiększyć jakość swojego produktu końcowego? Czy planujesz dodać białko owadzie w proszku do swojego portfela produktów? Może zatem zdecydujesz się na spotkanie z ekspertami od suszenia i mielenia owadów na Powtech 2019?
Hosokawa Micron, światowy lider w technologiach przetwarzania proszków zaprasza do spotkania z branżowymi ekspertami na targach Powtech w Norymberdze, które odbędą się w dniach 9-11 kwietnia 2019 r. Delikatne, równomierne suszenie i mielenie są niezbędne dla utrzymania chłonności i wchłaniania przy trawieniu na wysokim poziomie. Nasi specjaliści są gotowi do rozmowy o potrzebach technologicznych naszych klientów.
Aby dowiedzieć się więcej o oferowanej technologii do przetwarzania owadów na proszki białkowe, kliknij tutaj
https://www.vekamaf.com.pl/technologia-przetwarzania-owadow/ i zaplanuj spotkanie na Powtech 2019!