Wydarzenie branżowe: Spotkanie profesjonalistów z branży czekolady i produktów cukierniczych

Podczas targów Salima W Brnie nasza firma zorganizowała wprowadzenie do technologii przetwarzania czekolady i mas czekoladopodobnych. Dziękujemy za aktywny udział w seminarium oraz licznych, interesujących spotkaniach przeprowadzonych w jego następstwie!
Wśród prelegentów znaleźli się przedstawiciele firm Buhler, Royal Duyvis Wiener oraz Hacos:

Obecne wyzwania przy produkcji batonów musli

Firma Buhler przy współudziale firm ze ścisłej czołówki producentów urządzeń z branży cukierniczej podzieliła się wiedzą w zakresie bezpieczeństwa obsługi i higieny produkcji spożywczej. Dzięki markom takim jak Ter Braak, oraz Kreuter oferuje ona pełny wachlarz systemów i rozwiązań do dozowania, ważenia, mieszania, gotowania i aeracji, a także do wytłaczania, formowania, przecinania, ozdabiania i temperowania, powlekania oraz chłodzenia produktów cukierniczych.

Wydarzenie branżowe: Spotkanie profesjonalistów z branży czekolady i produktów cukierniczych